Enig resultaat

Base-protection heeft comfort als inspiratie gebruikt bij de start van haar activiteiten. Het bedrijf produceert werkschoenen waarin technologie en functionaliteit zijn gecombineerd. Dit om tegemoet te komen aan de wensen van de professionele en veeleisende klant. De professionele R&D afdeling heeft verschillende patenten gegenereerd. Deze hebben een schoen opgeleverd die comfortabel draagt, zelfs na het werk. De bedrijfs ideeën komen van een team van jonge en creatieve ontwerpers.

Base-protection is momenteel een van de meest efficiënte bedrijven in de sector. Dankzij de vakkundigheid waarmee de afdeling Customer Service te werk gaat. De kernwaarden hierin zijn, snelheid, stiptheid van levering, de after-sales (voorraadbeheer en assortimentsbeheer, opleiding van retailers, etc).

De toegevoegde waarde van het bedrijf is de aandacht voor het milieu, wat beschermt en gerespecteerd moet worden. Eco-duurzaamheid, comfort, technologie en efficiënte zijn de pilaren van het bedrijf, zodat veilig werken een plezier is en blijft.