Resultaat 1–24 van de 57 resultaten wordt getoond

Grisport Werkschoenen staan bekend alszijnde, beschermende, stoere, eigentijdse en comfortabele schoen. Menig drager van veiligheidsschoenen loopt weg met de werkschoenen van het Italiaanse merk. Grisport begon met het produceren van bergwandelschoenen. Sinds 2004 zijn hieraan toegevoegd veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen van topkwaliteit. Deze topkwaliteit wordt goed gecombineerd met een stijlvolle en professionele uitstraling.

Duurzaamheid staat, net als kwaliteit en functionaliteit hoog in het vaandel. Zo heeft de fabriek een ruime oppervlakte zonnepanelen geïnstalleerd. De zonne-energie die hieruit wordt opgeleverd zorgt voor minder uitstoot van CO2. Hiermee neemt Grisport een voorbeeld functie, als het om duurzaamheid gaat!

Grisport maakt gebruik van innovatieve materialen. Dit ziet men onder andere terug in de loopzolen. Daarnaast zijn de producten en productietechnieken ook zeer innovatief. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg, in de schoenen vind je dit onder andere terug door het gebruik van Vibram® zolen, Sympatex® waterdichte folies en Cambrelle® voeringen. Ook het zelf ontwikkelde en unieke Heel-Support-System® is daar een goed voorbeeld van. Dit systeem zorgt er voor dat de hiel extra wordt verstevigd. Dit zodat het loopcomfort optimaal blijft onder elke omstandigheid. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken bij gure of warme weersomstandigheden: de veiligheidsschoen is namelijk waterdicht en ademend, dat zorgt er voor dat er geen ongewenste geurtjes achterblijven. De schoenen van Grisport zijn geschikt voor vrijwel elk werkterrein en voor alle soorten werkzaamheden.

De veiligheidsschoenen van Grisport zijn verkrijgbaar in diverse modellen en kleuren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard model, een kleurrijk model of een sportief model.