Toont alle 8 resultaten

NO RISK 

PRODUCT:

No Risk is gemaakt om te werken: of het nu op het werk, in het veld of in het dagelijks leven is, het is geschikt voor alle genres en vertrouwt op comfort, pasvorm en duurzaamheid. Het is een naam die kwaliteit en toewijding draagt.

No Risk schoenen worden nog steeds in Europa gemaakt, met lokale materialen en leveranciers. De technologie en vereisten van werkomgevingen zijn veranderd, maar No Risk blijft sturen op ontwikkeling van moderne schoenen zonder het verleden uit het oog te verliezen.

LIFESTYLE:

Hoewel de focus op werk ligt, verwaarloost NoRisk lifestyle en mode niet en creëert nu een lijn genaamd LIFESTYLE. Deze zijn geïnspireerd op modellen uit de archieven van het merk.

De NoRisk HERITAGE lijn houdt zijn look in het verleden – wat ooit heavy-duty was, is nu perfect in ieders garderobe. Maar ook in de lifestyle-lijnen blijft de duurzaamheid: leer en het Clima Cork System, comfort verhogend en isolerend. NoRisk zijn sterke schoenen die moet worden gevormd, maar die in elke situatie de ideale metgezel zal vinden. Echte productkwaliteit en klanttevredenheid gaan nooit uit de mode.

ONZE MISSIE:

Nu, anno 2023, na meer dan 25 jaar blijft de kwaliteit achter elk paar schoenen nog steeds hetzelfde – No Risk volgt niet de wereldstandaard voor de industrie die de neiging heeft om de kwantiteit te verhogen bij afnemende kwaliteit. Het blijft concurrerend door door te gaan met de dezelfde kwaliteitsnormen en voegt daar nu een mode- en lifestyle-component aan toe.