Skip to main content
Product eigenschap

Dames veiligheidsschoenen

By juli 11, 2022december 14th, 2022No Comments

Dames veiligheidsschoenen

Het assortiment aan Dames veiligheidsschoenen en het assortiment Unsisex veiligheidsschoenen is de laatste jaren fors toegenomen.

Bij de Dames Werkschoenen is er een grote diversiteit aan modellen en kleuren te vinden, van stoere tot aan modieuze elegante veiligheidsschoenen en van waterdichte tot aan ademende werkschoenen.

Bij de Unsiex Werkschoenen zien we zoals de naam al zegt dat deze genderneutraal zijn. Deze kunnen dus zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. Ze worden verkocht in zowel grote als kleine maten en er worden neutrale kleuren gebruikt voor het uiterlijk.

Verschil

Er zit geen verschil in gebruikte materialen en veiligheidsnormeringen tussen Heren en Dames veiligheidsschoenen. Het verschil dat er wel is, is dat Dames veiligheidsschoenen vaak een kleinere leest hebben. Dit betekend dat de schoen minder breed is.

Bij de unisex schoenen, van bijvoorbeeld Base, is er gekozen om voor de maten 38 en kleiner, de leest te verkleinen. Mocht de fabrikant dit hebben gedaan, dan zullen diverse leest maten zijn vermeld bij de eigenschappen op onze productpagina.

Leest

Ook voor Dames veiligheidsschoenen geldt, wanneer je kiest voor een te brede werkschoen, zal je wrijving creëren in je schoenen. Wrijving zorgt weer voor blaren én niet te vergeten; extra warmte. Deze extra warmte wil je natuurlijk niet omdat dit vaak een heet gevoel en zweetvoeten met zich meebrengt.

Mocht u niet zeker zijn welke voetbreedte u heeft, probeer dan te achterhalen bij de schoenen die u reeds heeft welke schoenbreedte deze hebben. Als deze informatie niet beschikbaar is of u wilt het controleren, gebruik dan de volgende link voor een duidelijke uitleg om de leest / voetbreedte van je voet te bepalen.

Nadat u weet wat uw wensen zijn voor uw nieuwe paar veiligheidsschoenen adviseren wij u de filter functie in onze webshop te gebruiken. Hiermee kunt u gegarandererd het paar Dames veiligheidsschoenen vinden waar u naar opzoek bent.

Mocht u ondanks bovenstaande nog specifieke vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Dames Veiligheidsschoenen / werkschoenen Lady Skipper Zwart Vooraanzicht van Sixton bij Elmatho Werkschoenen Hoevelaken

Lady Skipper van Sixton 

Leave a Reply

De waardering van elmatho.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 37 reviews.