Skip to main content
Product informatie

HACCP Omgeving

By juni 27, 2022augustus 6th, 2022No Comments

HACCP Omgeving.

Bent u werkzaam in een HACCP omgeving, waar voedsel wordt bereidt, behandelt, verwerkt en/of verkoopt, bijvoorbeeld de horeca, voedingsindustrie, gezondheidszorg en de farmaceutische industrie.

Elmatho levert de veiligheidsschoen die de kans op hechting van verontreiniging minimaliseert en daarnaast optimale bescherming geeft tegen bacteriën.

Sixton Peak heeft H.ABC® ontwikkeld wat optimale bescherming geeft tegen bacteriën. Naast de kruisbesmetting voorkomt het ook de groei en vermeerdering van micro-organismen.

Voor een compleet overzicht van de collectie die Sixton Peak in het assortiment heeft, zie onderstaan de link:

Sixton Peak / H.ABC®.

H.ABC voor HACCP omgeving Elmatho Werkschoenen Hoevelaken

De H.ABC®-bescherming werkt doeltreffend tegen de meest gangbare bacteriën, gisten en schimmels.

  • De werkschoenen zijn verrijkt met nieuwe antibacteriële bestanddelen (upper, voering, inlegzool en PU loopzool).
  • De schoenen zijn onderworpen aan verschillende laboratoriumtests, waaronder micro bacteriologisch onderzoek bij erkende laboratoria.
  • De uitslagen bevestigen een constante eliminerende werking waarbij de bacteriologische belasting met ruim 80% wordt gereduceerd.
  • H.ABC®-schoenen bieden een geïntegreerde bescherming van de gezondheid.
  • Bedoeld voor mensen die werkzaam zijn waar schimmels, bacteriën, en gisten een bedreiging vormen voor de gezondheid van medewerkers en producten.

Heeft u na het lezen van bovenstaande nog verdere vragen of zou u een offerte op maat willen ontvangen. Neem dan gerust contact op met ons of mail naar info@elmatho.nl

Wij willen u erop attenderen dat de vraag naar veiligheidsschoenen met deze unieke H.ABC®-bescherming nog minimaal is. Zodoende hebben wij deze veiligheidsschoenen nog niet aan ons assortiment toegevoegd. Dit neemt nog niet weg, dat wij u over deze specifieke eigenschap van het juiste advies kunnen voorzien en zoals u gewend bent van ons, snel kunnen leveren.

 

 

 

 

Leave a Reply

De waardering van elmatho.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 39 reviews.