Skip to main content

Elmatho is een familiebedrijf gespecialiseerd in veiligheidsschoenen, werkschoenen en veiligheidslaarzen.

Persoonlijk contact en een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk. U als klant zult bij ons dan ook nooit een nummer zijn.

Middels onze vele jaren ervaring beschikken wij, naast de technische kennis ook over de praktische kennis. Hiermee kunnen wij u van een goed advies voorzien, wat u zult terugzien in onze webshop.

Onze webshop is ingericht met diverse keuzemenu’s. Dit zodat u eenvoudig en snel een selectie kunt maken naar de schoenen die het beste bij u passen.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een zorgvuldig geselecteerd aantal gerenommeerde merken van veiligheidsschoenen, werkschoenen en veiligheidslaarzen. Hierdoor kunnen wij kwalitatieve en betrouwbare producten leveren binnen ieder prijs segment.

De merken die wij onder andere in ons assortiment hebben zijn Sixton, Safety Jogger, Base, Grisport, Sika.

Daarnaast vindt u op onze site diverse aanvullende informatie.

Zo is er een sectie over de diverse normeringen van veiligheidsschoenen, werkschoenen en veiligheidslaarzen en tips om uw schoenen te onderhouden.

Uw werkschoenen cq veiligheidsschoenen zijn een investering. U wilt ze natuurlijk lang mooi, comfortabel en waterdicht houden. Daarnaast wilt u een maximale levensduur.

Als laatste is er ook een sectie meegenomen hoe u uw leest / voetbreedte moet bepalen. We willen natuurlijk voorkomen dat u te smalle of te brede schoenen aanschaft.

Na het meten van uw leest ,probeer de leest van uw huidige schoenen te achterhalen om zo te bepalen of een aanpassing noodzakelijk is.

Gezien de grote diversiteit aan schoenen, is duidelijk dat de tijd dat de investering in veiligheidsschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) als een noodzakelijk kwaad werd gezien, gelukkig voorbij.

Komt u er toch niet helemaal uit of heeft u een vraag of specifieke wens, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Leave a Reply

De waardering van elmatho.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 37 reviews.