Skip to main content
Nieuw in assortiment

ToWorkFor Workout

By juli 18, 2022augustus 6th, 2022No Comments

ToWorkFor Workout.

Geïnspireerd door het uiterlijk en de prestaties van de beste sportschoenen, biedt de nieuwe WORKOUT serie de bescherming, het comfort en de prestaties die elke werknemer elke dag nodig heeft. Laat je niet misleiden door de sportieve look en het lichte gewicht, dit zijn echte stoere veiligheidswerkschoenen!

De aluminium neus zorgt voor maximale lichtheid en bescherming. De niet-metalen FLOAT-binnenzool is lichter en heeft zweetwerende eigenschappen. In de hiel geeft de X-Stabilizer-versteviging en zo een betere balans om verstuikingen te voorkomen.

Vervolgens biedt de extreem zachte, lichte en slijtvaste Triple Speed-buitenzool, met TRACTION CONTROL en TOP GRIP-versterking. Deze geeft de beste antislipprestaties, zelfs op de natste oppervlakken.

En tot slot zullen het ademend vermogen van het 3D AIR MESH en het comfort van de ACTIVE FOAM INSOCK je doen twijfelen of deze schoenen echt veiligheidsschoenen zijn. Maar geloof ons dat zijn ze echt!

Het merk ToWorkFor is een onderdeel van AMF Safety Shoes. AMF Safety Shoes is een Portugees bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van technisch schoeisel.

Sinds 1999 is het hun missie om de voeten van alle gebruikers te beschermen met de beste technische schoenenoplossing op het gebied van comfort, bescherming en technologie.

Vanaf heden verkrijgbaar bij Elmatho.

ToWorkFor Workout bij Elmatho Werkschoenen Hoevelaken

ToWorkFor Workout bij Elmatho Werkschoenen Hoevelaken

Leave a Reply

De waardering van elmatho.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 39 reviews.