Skip to main content
Nieuw in assortiment

Corvara Sixton Werkschoen

By augustus 8, 2022augustus 9th, 2022No Comments

Corvara Sixton Werkschoen

De Corvara Sixton werkschoen is onderdeel van de Endurance lijn. Deze veiligheidsschoenen voldoen ruimschoots aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen en hebben een S3 SRC normering. Ze zijn een zeer goed alternatief voor de wel bekende 803 werkschoenen. Voordat we in detail treden, het grootste verschil is dat Sixton kwalitatief gezien tot het hogere segment behoord. Kijkend naar het prijsverschil is de stap naar dit segment minimaal.

Wat we u met name onder de aandacht willen brengen van de Corvara Sixton werkschoen zijn de gebruikte voering en de antiperforatie veiligheidszool.

3D AIR – circulation voering

Technologisch geavanceerde vezels zorgen voor de beste prestaties, zelfs in de binnen delen van de schoen. Dit springt niet meteen in het oog, maar is des te belangrijker voor het welzijn van de voet. De Speciale driedimensionale voeringen garandeert een ongekend ademend vermogen, gecombineerd met een hoge slijtvastheid.

ZERO (k) Antiperforatie veiligheidszool.

De metaalvrije ZERO (k) Antiperforatie veiligheidszool in deze werkschoenen geven optimale bescherming tegen perforatie van bijvoorbeeld spijkers en andere scherpe objecten. De veiligheidszool voldoet aan zowel EN ISO 12568 & EN ISO 20345. Deze zool is licht van gewicht, zacht en flexibel.

De Corvara Sixton werkschoen is leverbaar in 3 varianten.

81087-06 in de kleur Zwart

Veiligheidsschoen / werkschoen Endurance Corvara 81087-06 Zwart Vooraanzicht van Sixton bij Elmatho Werkschoenen Hoevelaken

81087-05 in de kleur Bruin

Veiligheidsschoen / werkschoen Endurance Corvara Bruin Vooraanzicht van Sixton bij Elmatho Werkschoenen Hoevelaken

81087-15 met de extra normering “Waterbestendig“.

Veiligheidsschoen / werkschoen Endurance Corvara Zwart Vooraanzicht van Sixton bij Elmatho Werkschoenen Hoevelaken

Leave a Reply

De waardering van elmatho.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 39 reviews.