Skip to main content

Redbrick is onlangs aan het assortiment van Elmatho toegevoegd. Deze sneakers komt men overal tegen waar het gebruik van veiligheidsschoenen noodzakelijk is. Redbrick levert schoenen vanaf maat 36 tot en met maat 51. Het assortiment gaat verder dan de noodzakelijke normeringen, zo leveren ze onder andere waterbestendig en ESD Extra geleidend veiligheidsschoeisel. Wij kunnen met trots zeggen dat wij het gehele assortiment snel kunnen leveren. Heeft u een specieke vraag, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen. Zie onze contact pagina voor verdere gegevens.

Logo Redbrick Veiligheidsschoenen en werkschoenen

Zoals Redbrick zelf aangeeft, je leeft maar één keer, dan wil je wel lol maken en er goed uitzien. Toch? Vinden wij ook. Van die lompe veiligheidsschoenen, dat kan echt niet meer. In 2008 introduceerde Redbrick de eerste safety sneaker. Een veiligheidsschoen, maar dan mooi. Inmiddels zijn er al meer dan een miljoen paar verkocht en zitten ze niet stil. Ze blijven innoveren. In 2018 lanceerden ze de Redbrick Motion collectie: extreem licht en zeer comfortabel. Speciaal voor gebruik in magazijnen en logistiek.

Redbrick brengt jouw stijl naar het werk. Want ze geloven dat veiligheid en stijl elkaar niet uitsluiten, maar juist aanvullen. Kiezen, waarom zou je? Met hun safety sneakers zorgen ze dat alle voeten op de werkvloer optimaal beschermd zijn én dat iedereen er ook nog eens goed uitziet. Want dat is het visitekaartje voor het werk dat jullie leveren.

Redbrick Smooth Werkschoen Hoog zijaanzicht bij Elmatho Werkschoenen Hoevelaken

Leave a Reply

De waardering van elmatho.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 39 reviews.